merhaba gençler sizce en iyi mp3 player hangisi winamptan çok sıkıldım linux te negüzel amarog yapmışlar keşke windows tada o tadı verecek bir yazılım olsa çok isterdim herneyse sorum şu sizce en kaliteli mp3 player yazılımı hangisi??
müzik dinlemek için program çok ama peki bu müzikleri indirmek için önerebilecgınız bır program yok mu?
Ya hiç bir fikrim yok ben ya alıyorum yada internetten dinliyorum yada en güzeli son günlerde radyo ya sardım
İnternetten müzik indirebileceğiniz birçok program mevcut. Ares, Limewire gibi. Bu programlar güvenlik bakımından ufak bazı zaaflar teşkil etseler de program içi ayarlar ile paylaşımları kapatarak elinizdeki mevcut arşivleri koruyabilirsiniz. Tabi indireceğiniz her programı, filmi, müzik dosyasını v.s. açmadan önce mutlak suretle virüs taraması yapmanız gerektiğini unutmayın Ayrıca internet ortamında izlediğiniz bir videoyu ya da dinlediğiniz bir filmi hemen o an indirmek için de kullanabileceğiniz programlar mevcut. En gelişmiş ve kullanışlı olanı Internet Download Menager (IDM)'dir. Bu program izlediğiniz video ya da dinlediğiniz müziği ortamdaki dosya formatında o an indirmenize olanak sağlar.