1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.

kağıt kebabı

'Yemek Tarifleri' forumunda Yemekçi tarafından 28 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

  1. Yemekçi

    Yemekçi New Member

    Kagit Kebabi - 439
    Mutfak: Türk
    Süre: 30dk
    MALZEMELER
    1 Çorba Kasigi Tereyagi
    150 gr Kusbasi Et
    1 Adet Sogan
    1 Dis Sarmisak
    2 Adet Domates
    1 Çay Kasigi Kekik
    Tuz
    Yagli Kagit
    YAPILIŞ TARİFİ
    Öncelikle 1 çorba kasigi tereyagini tencerede eritin.Içine aldiginiz eti iyice
    kavurun.Et önce su birakacak sonra kavrulurken bu suyu çekecektir.
    Suyunu çekince yemeklik dogranmis sogan ve dövülmüs sarmisagi da
    ekleyip,karistirin. Birkaç dk daha kavurup,küp dogranmis domatesi ilave
    edin ve altini kapatin.1 çay kasigi kekigi ve tuzu ekleyin.
    Yagli kagida sarin.Önceden isitilmis 200 dereceli firinda 5 dak daha
    tutun.Firindan alinca,üzerindeki kagidi hafifçe yirtin. Dilerseniz ince
    kiyilmis maydanozla süsleyip,servis yapin.
     
    Tags:

Bu Sayfayı Paylaş

Yükleniyor...