1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.

Somon balığı

'Yemek Tarifleri' forumunda Yemekçi tarafından 28 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

  1. Yemekçi

    Yemekçi New Member

    Somon baligi - 53
    Mutfak: Bilinmiyor
    Süre: 25
    MALZEMELER
    1 adet somon baligi
    1/5 paket tereyag
    YAPILIŞ TARİFİ
    Somon baligini önce uzunlamasina ikiye daha sonra da dörde bölün. Genis
    bir tavada tereyag eritin. Somonlar çok kisik ateste agir agir pisirilir.
    Piserken tavanin üzerine kapak konulmasi gereklidir ki buhariyla güzel
    koksun. Sicak servis yapilir
     
    Tags:
  2. Hungry Bird

    Hungry Bird Member

    Tereyağı paketle mi satılıyor? 1 paketten kasıt kaç gram
     

Bu Sayfayı Paylaş

Yükleniyor...