merhaba arkdaşlar yeni bir bilgisayar alma niyeti içerisindeyim max 2000 tl limitim var ve asıl amacım taşımak olacak yani hafif özellikleri hızlı mümkünsede bataryasıda iyi giden bişey olursa süper olur ne önerebilirisniz?
lenovo yoga serisini sana önerebilirim eğer bütçeyi azcık esnetebilrisen oldukça şık hafif ve kullanımı çok rahat bir alet
özellikelri seni kesermi bilmiyorum ama [h=1]Sony Vaio SVE1512M1EW veya Asus A55VD-SX377H[/h]dikkatimi çekti bi incelemeni öneririm ikiside birbirinin müdaili sayılır o nedenle yana yana yazma ihtiyacı duydum
ama eğer amacın performansta lazım bana dersen de şöyle bazı tavsilerde bulunayım sen de ona göre seçebilesin diye işte benim önerilerim işlemci i7 3620qm yoksa i7 3612qm ram dd3 8gb ile 32 gb arasında hdd eğer mümkünse ssd ama değilse kafana takma hızlı bir hdd yada sonradan bir ssd alır takarsın hdd ve ram değiştirilebiliritesi yüksek parçalardır ekran kartı gtx650 üzeri 4 gb harici cıvarı bakarsan çok rahat uçuşa gereçrsin umarım genel itibariyle günümüz teknolojisinde ne alabileceğin konusunda aydınlatabilmişimdir
Cevap: yeni pc KOnu tarihi uzun ama istenilen fiyat aralığında toshiba'da malzeme kalitesi çok iyi, lenovo performansı güzel eran kartlarından kendini belli ediyor. bu iki markadan biri tercih edilebilir